Kies een taal: Nederlands  English  German  France

Hosting

 

Hosting

De hostingservice van KPN International ondersteunt alle gangbare besturingssystemen, zoals Windows, Linux en Solaris. Alle applicaties draaien op krachtige apparatuur met de meest recente specificaties, waardoor u verzekerd bent van uitstekende prestaties.

Hostingservices kunnen worden geleverd vanuit onze wereldwijde datacenters, of op de klantlocatie op basis van het model “datacenter in a box”.

 

Over Hosting

Onze hostingservices zijn kosteneffectief en bieden een hoge beschikbaarheid. Virtualisatie vindt plaats met behulp van VMware Enterprise Plus, waarbij ook fysieke-serverclusters worden ondersteund.

We kunnen webservercomponenten, SQL-databases, load-balancing- en failover-configuraties installeren en beheren. Voor de hoogste beschikbaarheid bij volledige continuïteit van de bedrijfsvoering gebruiken we de VMware Site Recovery Manager Service.

Kenmerken van Hosting

 

Beschikbaarheid

  • Wereldwijd:
  • 99,9% op basis van SLA

Serviceklasse

  • Ondersteuning van kantooruren tot 24/7

Kosten en facturering

  • Maandelijkse facturering
  • Op basis van server- of opslagcapaciteit en toewijzing/gebruik
  • Op basis van licentie en gebruik van back-upsystemen
  • In overeenstemming met de SLA
  

Belangrijke feiten over Hosting

Schaalbaar en veilig:
Hoge beschikbaarheid, veilig en schaalbaar met doorlopende innovatie op basis van de laatste ontwikkelingen in besturingssystemen.
Vakkundige ondersteuning:
We brengen de knowhow samen van het datacenter, applicatiebeheer en optimalisatie van het besturingssysteem.
Connectiviteit:
De hostingservices van KPN International maken gebruik van onze netwerken en netwerkpartnerschappen voor continue connectiviteit van het hoogste niveau.
  
  

Neem contact op over Next Generation Netwerk