Kies een taal: Nederlands  English  German  France

International Managed IP Telephony

 

International Managed IP Telephony

International Managed IP Telephony is een volledig beheerde en gehoste VoIP-service, waarmee u de levering van IP-telefonie voor uw hele bedrijf met vertrouwen kunt uitbesteden. Onze service omvat een uitgebreide reeks geavanceerde functies voor IP-telefonie en ondersteunt naast IP-telefoons ook softphones. Het resultaat? Kostenefficiëntie en meer wendbaarheid van uw bedrijf.

 

Over International Managed IP Telephony

Onze International Managed IP Telephony-service is volledig beheerd, van eerste consultancy tot introductie en uitrol, en tijdens het dagelijkse gebruik. Daardoor wordt er geen beroep gedaan op uw toch al overbelaste IT-mensen, en kunt u risicovrij profiteren van alle voordelen.

Omdat we IP Telephony aan uw bedrijf leveren 'as-a-service', is er ook geen sprake van extra kapitaalinvesteringen; een groot voordeel in een tijd waarin elke cent moet worden omgedraaid.

International Managed IP Telephony wordt geleverd met vlotte en intelligente gebruikersondersteuning, die ervoor zorgt dat uw personeel snel vertrouwd raakt met de uitgebreide functies. Daardoor zijn ze snel nog productiever!

Managed IP Telephony kan eenvoudig worden gecombineerd met onze service International SIP Trunking, zodat u kunt profiteren van de voordelen van een geïntegreerde service, met één Service Level Agreement, één contract, één factuur en één contactpunt.
 

  

Belangrijke feiten over International Managed IP Telephony

  • Volledig beheerde service – van consultancy tot dagelijkse levering.
  • Geen kapitaalinvestering door het volledig gehoste 'as-a-service'-model.
  • De wendbaarheid neemt sterk toe
  • Probleemloze transitie dankzij gespecialiseerde implementatie- en supportteams.
  • Eenvoudig te combineren met International SIP Trunking.
Factsheet downloaden  Whitepaper downloaden 
  
  

Neem contact op over Next Generation Netwerk