Kies een taal: Nederlands  English  German  France

International SIP Trunking

 

International SIP Trunking

Onze International SIP Trunking-service is een direct beschikbaar alternatief voor de dure en starre ISDN-infrastructuur. Gebruik van één IP-netwerk voor spraak en data is de enige realistische oplossing voor de toekomst. Maar omdat niet elke organisatie per direct volledig kan overstappen, bieden wij ook SIP-ISDN-gateways.

 

Over International SIP Trunking

Met onze SIP Trunking kunt u een IP PBX via één IP-verbinding direct aansluiten op het datanetwerk van KPN International of op het openbare telefoonnetwerk. Uw bestaande ISDN30-infrastructuur wordt overbodig, u bespaart kosten en uw bedrijf wordt ook nog flexibeler!

Deze oplossing van KPN International ondersteunt alle bekende PBX-platformen en kan in meer dan 13 landen in Europa direct worden geïmplementeerd. Met SIP Trunking kunt u vrijwel onmiddellijk opschalen en afschalen, zonder dat u op lijnen moet wachten. U kiest gewoon de gewenste licentie.

Onze commerciële modellen zijn ook aantrekkelijk. Met de overstap naar IP vervalt niet alleen een behoorlijk deel van de gebruikelijke netwerkkosten. De transparantie neemt ook toe, doordat we onze systemen voor bedrijfsrapportage kunnen afstemmen op uw eisen. Zodoende krijgt u tijdig een duidelijk beeld van de kosten en het gebruik, toegewezen aan door u gedefinieerde kostenplaatsen.

International SIP Trunking kan eenvoudig worden gecombineerd met onze service International Managed IP Telephony, zodat u kunt profiteren van de voordelen van een geïntegreerde service, met één Service Level Agreement, één contract, één factuur en één contactpunt.
 

  

Belangrijke feiten over International SIP Trunking

  • Dure ISDN-netwerken worden overbodig.
  • Alle vooraanstaande PBX-platformen worden ondersteund.
  • De wendbaarheid neemt sterk toe
  • Bruikbare rapportage, transparante kosten en toewijzing van kosten
  • Eenvoudig combineerbaar met International Managed IP Telephony
Factsheet downloaden  Whitepaper downloaden 
  
  

Neem contact op over SIP Trunking