Kies een taal: Nederlands  English  German  France

International Voice Services

 

International Voice Services

Internationale bedrijven zijn op zoek naar mogelijkheden om de wendbaarheid, de kwaliteit en de efficiency van hun spraakservices te verhogen door gebruik te maken van hun datanetwerken. Voice over IP groeit in hoog tempo uit tot de geprefereerde route. Met onze recent gelanceerde International Voice Services is directe introductie een veilige en praktische optie.

 

Over International Voice Services

De International Voice Service-portfolio bestaat uit twee, elkaar aanvullende services:

  • International SIP Trunking
  • International IP Telephony

Met SIP Trunking kunt u een IP PBX via één IP-verbinding direct aansluiten op het datanetwerk van KPN International of op het openbare telefoonnetwerk. Uw bestaande ISDN30-infrastructuur wordt overbodig, u bespaart kosten en uw bedrijf wordt ook nog flexibeler!

International IP Telephony is een volledig beheerde en gehoste VoIP-service, waarmee u de levering van IP-telefonie voor uw hele bedrijf met vertrouwen kunt uitbesteden. Onze service omvat een uitgebreide reeks geavanceerde functies voor IP-telefonie en ondersteunt naast IP-telefoons ook softphones.
 

  

Belangrijke feiten over International Voice Services

  • Rationalisatie van de levering van spraak- en datanetwerken, waardoor bestaande ISDN-netwerken overbodig worden.
  • Verhoogde wendbaarheid van het bedrijf – het toevoegen van telefoons of uitrusten van een heel gebouw verloopt probleemloos.
  • Duidelijk en transparant inzicht in de totale kosten van het gebruik van spraak- en datanetwerken, waardoor de kosten worden verlaagd. U betaalt voor de licentie, niet voor de lijn.
  
  

Neem contact op over Next Generation Netwerk