Kies een taal: Nederlands  English  German  France

Netwerk

Netwerkatlas

We bieden alles waar u om vraagt. Voor de basisvoorzieningen kunt u al uw wensen aangeven als het gaat om performance, aanwezigheid en prijs. Maar wat zijn de specifieke eigenschappen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan uw zakelijke relatie met KPN International?

Dekking
De eigen land- en zeekabels van KPN International zijn verbonden met de netwerken van onze belangrijke partners. Het resultaat? Waarde en performance in 180 landen over de gehele wereld.
PoP’s in de V.S.
KPN International is in de V.S. aanwezig met zes points-of-presence en een eigen, lokaal MPLS-netwerk van 12.000 km. Onze PoP’s in de V.S. zijn rechtstreeks verbonden met de aansluitingen van ons partnerschap met Sprint.
Wereldwijd netwerk
KPN International heeft een eigen netwerk van land- en zeekabels met een totale lengte van ongeveer 120.000 km.
Serviceportfolio
KPN International biedt een complete pakket aan netwerkservices voor alle wereldmarkten: IP-VPN, E-Line, E-LAN, Corporate Internet, Managed Videoconferencing, International Private Line, Wavelength, IP Transit, Dark Fiber & meer.
Engagement en responsiviteit
KPN International treedt op als single-point-of-contact voor alle contacten met klanten over de gehele wereld. Dit zorgt voor flexibiliteit en responsiviteit bij veranderende zakelijke behoeften.
Effectieve partnerschappen
Via partnerschappen met Telefonica (Latijns-Amerika), SingTel (Azië) en Sprint (VS) biedt KPN International integrale, wereldwijde service.