Kies een taal: Nederlands  English  German  France

Oplossingen

Corporate

Toenemende globalisering vraagt om flexibele communicatie met collega’s, klanten en partners over de gehele wereld. KPN International biedt 100% configureerbare IP- en datacommunicatieoplossingen voor internationaal zakendoen.

Relaties staan op de eerste plaats

Responsief

Een goede klantrelatie is bij KPN International geen marketingpraatje: het is een wezenlijk aspect van al onze relaties met corporate klanten.

Verschillen begrijpen

One size fits all geldt beslist niet voor iedereen. De eisen rond communicatie verschillen van bedrijf tot bedrijf en van sector tot sector. De zakelijke communicatieoplossingen van KPN International zijn dan ook toegesneden op de specifieke eisen van onze corporate klanten.

Het leven gemakkelijker maken

Onze klanten willen dat wij hun leven gemakkelijker maken. Daarom leveren wij een end-to-end service en treden we op als single point of accountability. U wordt altijd bijgestaan door een accountteam dat uw bedrijf door en door kent en dat u helpt steeds de juiste communicatieservices te kiezen op basis van uw veranderende eisen.

Meer informatie

Wholesale

In een telecommunicatiemarkt waarin steeds meer concurrenten actief zijn, levert KPN International betrouwbaarheid, performance en waarde aan een breed scala van carriers, Internet Service Providers en contentproviders. De belangrijkste kenmerken van onze service zijn snelle schaalbaarheid en kosteneffectiviteit.

Bovenal kosteneffectief

Concurrerende prijs

Onze wholesale klanten realiseren hun succes met een krappe marge. KPN International begrijpt dat voor dergelijke bedrijven scherpe prijzen van groot belang zijn voor het behouden en verbeteren van hun concurrentiepostie.

Volume, bereik en betrouwbaarheid

Onze wholesale klanten stellen duidelijke eisen. Behalve dat onze prijs goed moet zijn, verwachten ze van ons dat we in staat zijn om, waar en wanneer dat maar nodig is, altijd de gevraagde bandbreedte te leveren met een rotsvaste betrouwbaarheid. Want uw reputatie is afhankelijk van de kwaliteit van onze service.

Wendbaar en responsief

We zijn trots op de snelheid waarmee we op onze klanten reageren. We onderscheiden ons door onze wendbaarheid en flexibiliteit – onze vaardigheid om altijd de juiste hulp te bieden. Onze wholesale klanten zijn carriers, ISP’s, resellers en ICT-integrators – en met elke klant bouwen wij een flexibele en responsieve relatie op. Dit vraagt om innovatief zakelijk en technologisch denken.

Meer informatie