Kies een taal: Nederlands  English  German  France

Over ons

 

Zaken doen is persoonlijk

KPN International levert uiterst betrouwbare data- en IP-diensten voor corporate- en wholesale-klanten in Europa en de rest van de wereld.

Vanuit onze Nederlandse thuisbasis bieden we u alles wat u nodig hebt om op wereldwijd niveau zorgeloos internationaal zaken te doen. Bereik, capaciteit en prijs vormen daarbij de basis.

 

Waarom wij?

Maar wat zijn de unieke eigenschappen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan uw zakelijke relatie met KPN International? Die eigenschappen vatten wij samen als The Dutch Touch Worldwide. The Dutch Touch Worldwide staat voor een persoonlijke en typisch Nederlandse benadering met vier unieke kernwaarden: betrouwbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en empathie.

Empathie
Onze klantgerichte medewerkers kennen uw markt en hebben het inlevingsvermogen om uw uitdagingen te begrijpen en de door u gewenste resultaten te leveren.
Flexibiliteit
Ons wereldwijde netwerk strekt zich uit over alle vijf werelddelen en biedt de meest recente infrastructuur voor flexibele oplossingen die voldoen aan al uw eisen op het gebied van communicatie.
Creativiteit
Dankzij de creativiteit van onze ervaren medewerkers zijn wij in staat oplossingen samen te stellen die naadloos aansluiten bij uw bedrijf. Wij zien uw uitdagingen als onze kansen om onze prestaties continu te verbeteren.
Internationaal
De toevoeging Worldwide staat voor een voortdurende uitbreiding van onze netwerken en partnerschapsovereenkomsten. We vereenvoudigen daardoor voor onze klanten het beheer van de internationale contracten door connectiviteit te bieden waar dat maar nodig is.
Betrouwbaarheid
Wij bieden netwerkoplossingen die borg staan voor uitstekende prestaties en garanderen de betrouwbaarheid die van cruciaal belang is voor uw bedrijf.