Kies een taal: Nederlands  English  German  France

Wholesale

 

Van leverancier naar partner...

Aanvankelijk wilden we betaalbare en betrouwbare bandbreedte aanschaffen buiten onze thuismarkt in Luxemburg. KPN International spoorde ons echter aan om verder te gaan. We zijn nu een partnerschap aangegaan dat voor beide partijen nieuwe zakelijke mogelijkheden opent.

Een KPN International klant

 

Duidelijkheid en transparantie

Als klant van KPN International hebt u baat bij een transparante en voorspelbare zakelijke relatie. Onze klanten moeten hun vereisten, kosten en opbrengsten accuraat kunnen voorspellen. Wij staan klaar om ze daarbij te helpen. Geen verborgen kosten, geen verrassingen en geen extra voorwaarden die voor verwarring zorgen.

Een belangrijk aspect van onze waardepropositie is dat we optreden als single point of accountability bij complexe, internationale contracten. Op dit punt zijn openheid en transparantie van nog groter belang. Bijvoorbeeld, als een carrier via ons connectiviteit voor West-Afrika aanschaft, maken wij alle lokale kosten volledig zichtbaar zonder de klant te belasten met informatie over de complexiteit van de verschillende lokale contracten.

 

People first

Als telecommunicatieprovider investeren we voortdurend in onze eigen mogelijkheden. We breiden het Europese netwerk, dat volledig ons eigendom is, doorlopend uit. We versterken onze relaties met vooraanstaande providers in Noord- en Zuid-Amerika en Asia Pacific. We breiden onze mogelijkheden uit op het gebied van convergentie van telecommunicatie en IT-services.

Dit alles wordt ondersteund door de stabiliteit en financiële kracht van KPN, een onderneming die de interne aandacht voor kostenbesparing open deelt met haar klanten.

Maar nog belangrijker is onze filosofie dat het allereerst om mensen gaat. Sommige bedrijven beschouwen de telecommunicatiemarkt als een basisproduct zonder franje. Wij niet.

Wij geloven dat echte waarde wordt gerealiseerd door de kwaliteit van het persoonlijke contact: zakelijke en technische experts die samenwerken om de winst te verhogen en de risico’s te beperken.