Grootzakelijk

Grootzakelijk

KPN helpt u graag bij de digitale transformatie.

Cloud Infrastructure & Hosting

Cloud Infrastructure & Hosting

Als bedrijf wilt u snel en veilig kunnen werken, waar en wanneer u maar wilt. KPN beschikt over een ijzersterk netwerk en datacenters waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit, performance en beschikbaarheid.

Digital workspace

Digital workspace

Met de online werkplek van KPN creëert u een goede fysieke en virtuele werkplekomgeving voor uw medewerkers. Wij bieden u de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek. Daarnaast investeren wij in betrouwbare en flexibele samenwerkingsmogelijkheden als Skype for Business.

Access & Connectivity

Access & Connectivity

VPN verbindt uw hoofdkantoor, vestiging en datacenter(s) op een snelle, betrouwbare en veilige manier. U creëert hiermee 1 groot Wide Area Network (WAN). De VPN verbindingen worden geheel beheerd door KPN.

Security services

Security services

Onze security oplossing verkleint de kans op een hack of besmetting door malware en maakt veilig samenwerken en verantwoorde datatoegang mogelijk.

Industry Services

Industry Services

Bereikbaarheid van uw organisatie is van groot belang. Onze call center oplossing helpt u om deze bereikbaarhied in te richten en te onderhouden.