Access & Connectivity

Access & Connectivity

VPN verbindt uw hoofdkantoor, vestiging(en) en datacenter(s) op een snelle, betrouwbare en veilige manier.

Global SD-WAN

Global SD-WAN

Global SD-WAN is een nieuwe dienst van KPN International waarbij Software Defined Networking (SDN) wordt ondersteund. Via onze partner NGENA (Next Generation Enterprise Network Alliance) is KPN in staat u een SD-WAN netwerk wereldwijd aan te bieden. Waar uw vestiging zich bevindt, kan deze probleemloos opgenomen worden in uw netwerk.

MPLS (E-LAN, E-LINE, Ethernet & IP VPN)

MPLS (E-LAN, E-LINE, Ethernet & IP VPN)

KPN International's MPLS VPN zorgt voor exceptionele services op nationale en internationale sites. Het is kosteneffectief, betrouwbaar en biedt verschillende serviceklassen voor real-time spraak- en videoverkeer, bedrijf-kritisch verkeer en 'best-effort' verkeer. MPLS VPN is buitengewoon flexibel en maakt IP-services mogelijk voor verbindingen vanuit elke locatie.

IBS - Internet Business VPN Solutions (IBS & IBV - Internet Business VPN)

IBS - Internet Business VPN Solutions (IBS & IBV - Internet Business VPN)

Internet Business VPN is een virtueel prive netwerk via het internet. Via deze kosten-efficiƫnte oplossing kan een netwerk snel en efficiƫnt ingericht worden en de dienst kan uitgebreid worden met aanvullende diensten zoals firewall, optimalisatie en wifi.

WoW - WAN Optimization Works

WoW - WAN Optimization Works

Optimale netwerkprestaties en accurate rapportage over applicaties zijn beide van belang voor organisaties die afhankelijk zijn van internationale netwerken. KPN International WAN Optimization Works (WOW) voorziet in deze twee functies.

Smart Reporting

Smart Reporting

De Smart Reporting services van KPN International zorgen voor tijdige en steekhoudende rapportages over alle aspecten van de performance van het netwerk en de applicaties. Onze zeer gedetailleerde rapportages zorgen ervoor dat niet alleen elk afzonderlijk onderdeel maar ook het netwerk als geheel kan worden belicht.