Wholesale

Wholesale

Diensten voor Service providers

International Private Line

International Private Line

Onze International Private Line (IPL-service) maakt volledig gebruik van het uitgebreide glasvezelnetwerk van KPN International en zorgt voor kwalitatief hoogstaande verbindingen tussen vaste locaties. Deze service biedt nagenoeg onbeperkte netwerkcapaciteit zonder de noodzaak van investeringen in de infrastructuur.

IP Transit

IP Transit

Internet Service Providers (ISP), Mobile Operators, Telcos, VOIP-operators en Content Network Providers hebben allen te maken met hoge en snel groeiende eisen voor bandbreedte. Als oplossing hiervoor hebben we de IP Transit-services ontwikkeld voor high-performance, kosteneffectieve connectiviteit voor de wereldwijde internetrouting voor IPv4 en IPv6. Het autonome systeem AS286 van KPN behoort tot de beste IPv4- en IPv6-backbones ter wereld.

Wavelength

Wavelength

De Wavelength-service stelt Wholesale en Corporate klanten in staat rechtstreeks gebruik te maken van ons high-performance glasvezelnetwerk. Daardoor beschikken zij over een van de meest geavanceerde netwerken van Europa, zonder de noodzaak een veelvoud aan lokale contracten te beheren. Dit DWDM-servicepakket biedt een basis waarop u uw eigen services op kunt uitrollen.